Üzenetküldés
Név:*
Email cím:*
Telefonszám:
Üzenet:*
      * kötelező mező
Köszönjük hogy jelentkeztél, várunk szeretettel a foglalkozásra!
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
Jelentkezés tanfolyamra

Örülünk hogy jelentkezel a tanfolyamra!

befizetésével órák előtt a recepción (előzetes egyeztetés szükséges) vagy átutalással a 12011856-01469853-00100007 bankszámlaszámra.
A kedvezményezett nevéhez kérjük ezt írd: Kovács Zsuzsanna (YogaHome)
A közlemény rovatban tüntesd fel a tanfolyam adatait (a tanfolyam pontos megnevezése, a kezdés időpontja)!
Név:*
Email cím:*
Telefonszám:*
Van-e valamilyen
egészségi problémád?:*
Számlázási címed*
Üzeneted:
Feliratkozom a hírlevélre
Elolvastam, elfogadom az adatvédelmi szabályzatot. *
* kötelező mező      
Köszönjük hogy jelentkeztél!
Válaszlevélben tájékoztatunk a továbbiakról!

(Kérjük, ellenőrizd a Spam és Promóciós mappádat is!)
Hiba történt az üzenet elküldése közben!
Kérünk írj email-t vagy telefonálj!
Jelentkezés workshopra
A workshop díja 3.800.- Ft, melyet a helyszínen tudsz fizetni.
Kedvezményes ár nyugdíjasoknak, diákoknak, gyes vagy gyed ideje alatt, munkanélkülieknek, rászorulóknak: 3.400.- Ft
Név:*
Email cím:*
Telefonszám:
Számlázási címed*
Van-e valamilyen
egészségi problémád?:*
Üzeneted:
* kötelező mező      
Köszönjük hogy jelentkeztél, hamarosan válaszolunk!
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
Foglalás
Örülünk hogy jelentkezel!

[...valami szöveg jöhet ide...]
2024-05-20
2024-06-29
Ke
Sze
Csü
Szo
Va
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Közép Európai Idő (CET)
Választott időpontot:
Név:*
Email cím:*
Telefonszám:*
Van-e valamilyen
egészségi problémád?:*
Számlázási címed*
Üzeneted:
Igen, eltökélt vagyok a változásban, igy hajlandó vagyok áldozatot hozni hogy elérjem a célom.
Feliratkozom a hírlevélre
Elolvastam, elfogadom az adatvédelmi szabályzatot. *
* kötelező mező      
Köszönjük hogy jelentkeztél!
Válaszlevélben tájékoztatunk a továbbiakról!

(Kérjük, ellenőrizd a Spam és Promóciós mappádat is!)
Hiba történt az üzenet elküldése közben!
Kérünk írj email-t vagy telefonálj!
...
magyarmagyar

Referenciák, Vélemények

 

Arcok"Az éves előrejelzések számomra nagy segítséget nyújtanak abban, hogy tudjam, mire érdemes koncentrálnom az energiáimat abban az évben. Így érthetőbb minden, ami bennem és körülöttem történik és tudom, mikor minek van itt az ideje. Valahogy így gördülékenyebben megy az életem. Ez igazi segítség.” (Szilvi)

"Zsuzsit a női jóga tanfolyamon ismertem meg és kiegyensúlyozott, türelmes, kedves személyisége már ott rabul ejtett. Nagyon izgatott lettem mikor megtudtam, hogy asztrológiával is foglalkozik, mert régóta szerettem volna már egy olyan komplett elemzést kapni, amiben jobban megérthetem az életem eseményeit és a személyiségemben rejlő lehetőségeket. Az elemzés számtalan felismerést és megértést adott, ami nagyban segítségemre lesz úgy érzem életem további szakaszaiban is, és nem utolsó sorban önmagamhoz kerültem még közelebb, ami úgy gondolom az egyik legfontosabb életfeladatunk. Köszönöm Zsuzsinak ezt az ajándékot!" (Rajkai Ildikó)


"Én akkor mentem el Zsuzsához elemzésre, amikor teljesen tanácstalanná váltam az adott élethelyzetemet illetően. Nagyon alapos helyzetleírást kaptam, ami nem hagyta figyelmen kívül a személyiségemben rejlő magyarázatokat sem. Mindezeken túlmenően, Zsuzsa olyan gyakorlatias, jógikus eszközöket is javasolt, amik segítenek a továbblépésben.” (Melinda)


"Már évek óta egy helyben topogtam mind a munka, mind a magánélet területén. Cél illetve álomképek :) azok voltak és vannak előttem, de mégsem jutok egyről a kettőre. Mindig is éreztem, hogy mintha saját magam útjában állnék. 
Az elemzés során kiderült, hogy tényleg. A Bika-Kos-Rák lényemből a Kos-ságomat engedni kell működni, s nem elnyomni félelemből. Zsuzsi löketet adott, hogy elinduljak végre. Egyébként már a jóga órák alkalmával az volt az érzésem, hogy ő lát mindenkit. Szerintem a születési dátum nélkül is simán kielemzett volna. :) Ami az éves előrejelzést illeti: a karrier szempontjából kedvező csillagállásokat jelzett. Ezt követően két állásra pályáztam, mindkettőre behívtak (sose volt ilyen eddig), s ami álmaim munkahelye volt régóta, oda fel is vettek. Ha más meséli, én se hiszem el. De ez tényleg működik! :) Zsuzsi, köszönet és hála Neked, Érted!" (Vargacz Alíz)


“Zsuzsa rávilágított néhány lényeges dologra magammal kapcsolatban, főleg azokra a tendenciákra, jellemzőkre, amikre érdemes odafigyelnem, amire támaszkodhatok, és amiben az egyensúlyra kell törekednem. Jó volt így összegezve látni "magamat" a horoszkópomban, és kitértünk minden, számomra lényeges kérdésre is. Köszönöm, hogy tükröt mutattál, és hozzásegítettél ahhoz, hogy jobban, tudatosabban rálássak a motivációimra, az erősségeimre, és a kapcsolati dinamikáimra.” (Andi)

“Az asztrológiai elemzés lényeges szempontokra mutatott rá a személyiségemmel kapcsolatban. Azt gondolom, ez hasznos kiinduló pont ha valaki az önfejlesztés útjára kíván lépni.”  (Jozefa)

Különleges élmény volt az elemzést hallgatni és olvasni. Felszínre hozott általam is sejtett megfigyeléseket. Ez a műfaj inkább irányokat fogalmaz meg. Emiatt és azóta nyilvánvalóvá vált számomra hogy ha konkrét élményeket akarok feldolgozni, akkor a regressziós hipnózist kell felfedeznem. De még nem tettem lépéseket. Zsuzsa  elemzése azért értékes mert a lelki típust határozza meg elég pontosan.” (Gábor)

"Az asztrológiai tanácsadások alkalmával teljesebb képet kaptam olyan eseményekről, melyek mögött rejlő okokra addig nem volt rálátásom. Így érthetőbb volt számomra az aktuális helyzet és segített eligazodni a mindennapokban.' (Évi)

"Általad lett magyarázat arra, hogy egész életem során miért törekedtem mindig a harmóniára és miért próbáltam meg mindig elsimítani a vitákat." (Erika)

"Nagyon kellemes környezetben, kedves és közvetlen beszélgetés során minden fontos információt megtudtam magamról, ami a "hozott" képletemet illeti és azokról is, amelyekben fejlődnöm szükséges. Az éves elemzés pedig teljesen visszaadta azt, ami a lelkemben van, csak még megfogalmazni sem tudtam. Nagyon köszönöm az elemzést, ami megerősített, hogy jó úton vagyok és bízzak jobban önmagamban, mert minden válasz ott van bennem. A csillagok, a bolygók a bizonyítékai ennek a földi utazásnak." Fenyvesi Zsuzsanna

"Nem ismertem az asztrológiát, nem is nagyon hittem benne, de megváltoztatta az életemet. Ehhez a te segítséged kellett, már aznap tudtam hogy megfogadom a tanácsodat. Megmutattad az asztrológiával hogy hogy állnak a csillagok, és tényleg úgy történt. Szenzációs felismerés volt, minta saját magam beszéltem volna magamhoz, kimondtad a saját gondolataimat, amik már régóta bennem voltak csak nem tudtam megfogalmazni és nem mertem vagy nem tudtam kimondani. Ugyanakkor annyi újat mondtál nekem, adtál egy útmutatót a jövőmhöz, hogy mi lehet. Te voltál az első lépés hogy megfogalmazódott bennem hogy segítséget kérek egy asztrológustól. Felhívtalak és elmentem hozzád és innen indult hogy ott tartok, hogy rendben vagyok és le tudtam zárni azt a fejezetet az életemben ami teljesen tönkretett és minden energiát kiszívott belőlem. A környezetem azóta észre vette hogy sugárzom és boldogságból építkezek. Köszönöm." (Joós Mária Márta)

 

 

Az asztrológiáról Rólam Referenciák Tanácsadás Árak Jelentkezés

 

 

 

YogaHome

Telefon: +36 20 973 7583
Email: info@yogahome.hu

Női Egészség Hírlevél

Feliratkozás a hírlevélre
Név:
Email cím:
Feliratkozás
Adatvédelem
Leiratkozás