Üzenetküldés
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:
Üzenet:*
      * kötelező mező
Köszönjük hogy jelentkeztél, várunk szeretettel a foglalkozásra!
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
Jelentkezés tanfolyamra
Örülünk hogy jelentkezel a tanfolyamra!

befizetésével órák előtt a recepción (előzetes egyeztetés szükséges) vagy átutalással a 12011856-01469853-00100007 bankszámlaszámra.
A kedvezményezett nevéhez kérjük ezt írd: Kovács Zsuzsanna (YogaHome)
A közlemény rovatban tüntesd fel a tanfolyam adatait (a tanfolyam pontos megnevezése, a kezdés időpontja)!
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:*
Van-e valamilyen
egészségi problémád?:*
Számlázási címed*
Üzeneted:
Feliratkozom a hírlevélre:
Elolvastam, elfogadom az adatvédelmi szabályzatot. *:
* kötelező mező      
Köszönjük hogy jelentkeztél, válaszlevélben tájékoztatunk a továbbiakról!
(Kérjük, ellenőrizd a Spam és Promóciós mappádat is!)
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
Jelentkezés workshopra
A workshop díja 3.800.- Ft, melyet a helyszínen tudsz fizetni.
Kedvezményes ár nyugdíjasoknak, diákoknak, gyes vagy gyed ideje alatt, munkanélkülieknek, rászorulóknak: 3.400.- Ft
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:
Számlázási címed*
Van-e valamilyen
egészségi problémád?:*
Üzeneted:
* kötelező mező      
Köszönjük hogy jelentkeztél, hamarosan válaszolunk!
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
YogaHome emailinfo@yogahome.hu YogaHome telefon+36 20 973 75 83 YogaHome Phone+41 77 978 86 95 facseikon facebook.com/yogahome.humagyarmagyar
YogaHome - jóga a Nyugatinál
magyarmagyar

A YogaHome-ról


Miért érdemes a YogaHome-ot választani?


Ahogy a YogaHome név is utal rá, célunk egy egyedülálló, otthonos tér megteremtése volt, ahol nyugodt, harmonikus körülmények között pihenheted ki a nap fáradalmait, töltődhetsz munka után, és engedheted el a fáradtságot, hétköznapi gondokat jógagyakorlás, relaxáció, meditáció vagy talpmasszázs közben. 

  • Tapasztalt, képzett oktatók, egyedülálló tanfolyamok
  • Igényes, nyugodt környezet
  • Jó megközelíthetőség - a Nyugatitól 2 percre!
  • Kislétszámú foglalkozások, személyre szabott magánórák
  • Öko- bio szemlélet – eszközök természetes anyagokból
  • Könyvtár, zuhanyzási és teázási lehetőség
  • Refelxológiai kezelés és Asztrológiai tanácsadás
  • Holisztikus, spirituális szemlélet - a jóga számunkra nem csak mozgás!


Megközelítés


A YogaHome jól megközelíthető, elérhető helyen van a város központjában a Nyugati pályaudvarnál. A metro állomástól néhány perc sétára találsz bennünket a Pannónia utca elején a Vígszínház mellett,  a  Jászai Mari tértől 1-2 percre. Az épület szép, rendezett a lépcsőház tiszta. Központi, mégis csendes helyen vagyunk.


Igényes öko környezet


A YogaHome egy igényes, családias, környezetbarát öko  hely, Budapesten egyedülálló módon természetes alapanyagú, öko-gumi jógaszőnyegen  gyakorolhatod a jógát. Az jógaeszközök természetes anyagokból készültekv(parafa tégla, pamut takaró, bio tönkölyhéj töltetű pamut henger és ülőpárna, heveder). A YogaHome-ban csak öko-bio tisztítószereket és szappant használunk! 

 

Kislétszámú foglalkozások, képzett, tapasztalt oktatók


A foglalkozások kis létszámúak, a nagyterem férőhelye 10-12 fő, így ha nem szereted a tömeget, számodra ideális hely a gyakorlásra.  Az órákat a vendégek igényeihez és állapotához is igazítjuk. Néhány fős tanári csapatunk tagjai több éves tapasztalattal rendelkező, képzett jógaoktatók, OKJ-s sportoktatók.  Több, különböző típusú foglalkozás és tanfolyam közül választhatsz, aktuális állapotodnak és igényeidnek megfelelően.


Holisztikus és spirituális személet


A YogaHome – bár modern és letisztult hely – létrejöttét régmúlt idők hagyománya, keleti és nyugati bölcsességek esszenciája, a jóga valódi, eredeti tanításai ihlették. Így messzemenőkig tiszteletben tartjuk és követjük is a jóga ősi nézeteit és tradícióját a modern nyugati élethez igazítva, és nem pusztán nyújtásnak vagy testgyakorlásnak tekintjük azt. A tanfolyamokat és foglalkozásokat holisztikus szemléletben tartjuk, így az oktatás részét képezi a relaxáció, a légzés vagy meditáció gyakorlása, illetve foglalkozunk a jógaéletmóddal és jógafilozófiával. Jógának nem pusztán a mai értelembe vett jógát tekintjük, hanem minden olyan tényezőt, mely hozzájárul ahhoz, hogy visszatérjünk, „visszakapcsolódjunk” valódi teljesség-természetünkhöz.


Egyéni igények kielégítése


A valamilyen egészségi problémád van, vagy személyre szabott gyakorló programot szeretnél speciális igényeidhez, állapotodhoz igazítva, lehetőséged van jógaterápiás magánórára jönni hozzánk. Ha nem szeretsz utazgatni vagy nem szereted a tömeget, saját otthonodban is gyakorolhatsz velünk előzetes egyeztetés alapján.


Benne van a szolgáltatásban


Lehetőséged van jógával és keleti filozófiával, természetgyógyászattal vagy asztrológiával kapcsolatos könyveket olvasgatni, vagy letéti díj fejében kölcsönözni a házi könyvtárból.

A vendégek részére lehetőség van zuhanyzásra. Bármilyen egyéb igényed felmerül, megoszthatod velünk, és ha tudunk, eleget teszünk neki.

Szívesen válaszolunk bármilyen jógával , női egészséggel, természetes gyógymóddal vagy asztrológiával kapcsolatos kérdésedre, vagy adunk rövid tanácsot.  Minden vendégünkre igyekszünk külön odafigyelni, szívesen fogadjuk visszajelzéseidet.


Kérj és adatik


Ha anyagi gondokkal küzdesz, nyugdíjas, munkanélküli vagy tanuló vagy, illetve gyes vagy gyed ideje alatt kedvezményes árakon jöhetsz hozzánk. További kedvezményt vagy részletfizetést kérhetsz indokolt esetben az oktatótól.

 

 

 

Budapest 1138 Pannónia u. 10. 3./1.
Telefon: +36 20 973 7583
Phone: +41 77 978 86 95
Email: info@yogahome.hu
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
Emailcím:
Elolvastam, elfogadom az adatvédelmi szabályzatot. *:
Feliratkozás
- Adatvédelem
- Leiratkozás