Üzenetküldés
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:
Üzenet:*
      * kötelező mező
Köszönjük hogy jelentkeztél, várunk szeretettel a foglalkozásra!
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
Jelentkezés tanfolyamra
Örülünk hogy jelentkezel a tanfolyamra!

befizetésével órák előtt a recepción (előzetes egyeztetés szükséges) vagy átutalással a 12011856-01469853-00100007 bankszámlaszámra.
A kedvezményezett nevéhez kérjük ezt írd: Kovács Zsuzsanna (YogaHome)
A közlemény rovatban tüntesd fel a tanfolyam adatait (a tanfolyam pontos megnevezése, a kezdés időpontja)!
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:*
Van-e valamilyen
egészségi problémád?:*
Számlázási címed*
Üzeneted:
Feliratkozom a hírlevélre:
Elolvastam, elfogadom az adatvédelmi szabályzatot. *:
* kötelező mező      
Köszönjük hogy jelentkeztél!
Válaszlevélben tájékoztatunk a továbbiakról!

(Kérjük, ellenőrizd a Spam és Promóciós mappádat is!)
Hiba történt az üzenet elküldése közben!
Kérünk írj email-t vagy telefonálj!
Jelentkezés workshopra
A workshop díja 3.800.- Ft, melyet a helyszínen tudsz fizetni.
Kedvezményes ár nyugdíjasoknak, diákoknak, gyes vagy gyed ideje alatt, munkanélkülieknek, rászorulóknak: 3.400.- Ft
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:
Számlázási címed*
Van-e valamilyen
egészségi problémád?:*
Üzeneted:
* kötelező mező      
Köszönjük hogy jelentkeztél, hamarosan válaszolunk!
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
Foglalás
Örülünk hogy jelentkezel!

[...valami szöveg jöhet ide...]
2023-03-27
2023-04-16
H
K
SZE
CS
P
SZO
V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Választott időpontot:
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:*
Van-e valamilyen
egészségi problémád?:*
Számlázási címed*
Üzeneted:
Feliratkozom a hírlevélre:
Elolvastam, elfogadom az adatvédelmi szabályzatot. *:
* kötelező mező      
Köszönjük hogy jelentkeztél!
Válaszlevélben tájékoztatunk a továbbiakról!

(Kérjük, ellenőrizd a Spam és Promóciós mappádat is!)
Hiba történt az üzenet elküldése közben!
Kérünk írj email-t vagy telefonálj!
...
YogaHome emailinfo@yogahome.hu YogaHome telefon+36 20 973 75 83 YogaHome Phone+41 77 978 86 95 facseikon facebook.com/yogahome.hu
YogaHome - jóga online
magyarmagyar

Kiscsoportos Jógaterápiás Program ~ ONLINE!        A férőhely korlátozott! Jelentkezz MOST!
Kezdőknek és Középhaladóknak


Termékenység I. | Március 16. | Csütörtök| 18:00-21:45
Termékenység II. | Március 23. | Csütörtök | 18:00-21:45
Termékenység I-II. | Március 16-23.| Csütörtök | 18:00-21:45
Női Egészség | Március 21. | Kedd | 18:00-21:45
Jelentkezem

Több Program esetén Kivételes Kedvezmény! (Lásd lent)
A Kiscsoportos Jógaterápiás Program egy speciális, holisztikus, ajurvédikus Jógaterápia Nők számára. A Program időtartama: 2X120 perc - 1 alkalom!

Mivel a Programon maximum 6 fővel dolgozunk együtt, a kis létszám lehetővé teszi a maximális, személyre szabott figyelmet és a pontos közös munkát. A foglalkozás átmenetet képez a nagycsoportos órák és az egyéni foglalkozások között.

Női Egészség Program Neked szól bármilyen Női Egészségi Probléma esetén, mint szabálytalan, fájdalmas ciklus, hormonális problémák, ciszta, mióma és endometriózis, PCOS, magas prolaktin, IR, pajzsmirigy - a felépülés elősegítésére és az egészség megtartására, megerősítésére. A Program azonban nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Termékenység Program Neked szól, ha szeretnéd elérni a maximális termékenységet és hormonális egyensúlyt, ha szeretnéd javítani a petesejtek minőségét, vagy kitolni a menopauzát.
 
A Program elméleti és gyakorlati részből áll.
 
Eméleti rész (120 perc)

Egyenként végignézzük a személyes problémákat, tapasztalatokat, tüneteket és célokat a női egészség és termékenység terén. Mivel a jógaterápia és ajurvéda szerint az egészség mindig a tisztítással kezdődik, megbeszélünk és a résztvevők igényeihez/alkatához/problémáihoz igazítunk egy komplex tisztító-kúra programot. Majd témakör szerint végig veszünk mindent olyan jógaéletmód tényezőt, ami segíthet helyreállítani és megőrizni az egészséget és az egyensúlyt. 
Minden felmerülő fontos kérdés megválaszolásra kerül.
 
Gyakorlati rész (120 perc)
 
Megtanulunk egy olyan speciális gyakorló programot az adott témakörnek megfelelően, mely olyan gyakorlatokból/ászanákból/légzőgyakorlatokból áll, amelyek rendszeresen végezve a leghatékonyabban segítenek helyreállítani az egészséget/termékenységet. Ugyanakkor személyre szabjuk a gyakorlást a résztvevők állapotához, fizikumához és egyéni igényeihez mérten. 
 
Amennyiben összetett egészségi problémád van, ugyanakkor szeretnél áldott állapotba kerülni, ajánlott mindkét Programon részt venni. 
A két Program közötti átfedések csak elősegítik az elméleti és gyakorlati anyag pontosabb elsajátítását, a két Programon együtt jelentős kedvezménnyel tudsz részt venni!
 
Kiscsoportos Jógaterápiás Program II.

Elméleti rész (120 perc)
 
A II. Programon végig gyakoroljuk az I. Programon tanultakat a résztvevők helyzete, állapota és céljai alapján pontosítjuk a gyakorlást. Feltérképezzük pontosan a lelki hátterét a vágyaink útjában álló akadályoknak, akár a teljes Női egészség vagy a Termékenység a cél.

Gyakorlati rész (120 perc)

Gyakorlatsort állítunk össze az energiatest helyreállítására és a lelki-érzelmi-tudati blokkok feloldására speciális légző- meditációs és relaxációs gyakorlatokból.
 
A Kiscsoportos Jógaterápiás Program Zoom alkalmazáson keresztül történik!
A Program időtartama: 2X120 perc - 1 alkalom

A Programot vezeti: Kovács Zsuzsanna - MJSZ által minősített jógaoktató, Női jóga oktató, Sportoktató, Női Jógaterapeuta, Női Egészség Coach 

Létszám: MAXIMUM 6 fő!
A Program Díja: 24 800 Ft  
KÉT PROGRAM EGYÜTT 49 600 Ft helyett Kedvezménnyel 44 600 Ft (egyösszegben)!
LEGJOBB LEHETŐSÉG>>> A HÁROM PROGRAM DÍJA EGYÜTT 74 400 Ft helyett 59 800 Ft! Jelentkezz MOST! (A Programokra kérjük jelentkezz külön-külön!)

A Program várandósság ideje alatt nem ajánlott!
A program nem helyettesíti az orvosi kezelést!
Kérjük hogy amennyiben egészségi problémád van, jelentkezés előtt konzultálj orvosoddal hogy gyakorolhatsz-e jógát!


Jelentkezési és fizetési határidők: Március 13-17.  A férőhely korlátozott! JELENTKEZZ MOST!
FONTOS! Amennyiben EGYIK IDŐPONT SEM MEGFELELŐ, Jelentkezz Egyéni Jógaterápiás Programra! >>>Részletek ITT!

Jelentkezni a "Jelentkezem" gomb segítségével (hamarosan) és a Program teljes díjának előzetes befizetésével lehet átutalással a 12011856-01469853-00100007 bankszámlaszámra, vagy személyesen a recepción (előzetes egyeztetés szükséges).
A kedvezményezett nevéhez kérjük ezt írd: Kovács Zsuzsanna YogaHome. A közlemény rovatban kérjük tüntesd fel a Program adatait. Fontos hogy a jelentkezés mindig az ADOTT PROGRAMRA szól! A Program kezdetét megelőző 72 órán belül másik Programra átjelentkezni nem tudsz, illetve a Program díját nem áll módunkban visszafizetni! Bővebb tájékoztatást az info@yogahome.hu emailcímen vagy +36 20 973 7583-as telefonszámon kérhetsz (10:00-16:00). Fordulj hozzám bizalommal!


Termékenység I. | Március 16. | Csütörtök| 18:00-21:45
Termékenység II. | Március 23. | Csütörtök | 18:00-21:45
Termékenység I-II. | Március 16-23.| Csütörtök | 18:00-21:45
Női Egészség | Március 21. | Kedd | 18:00-21:45
Jelentkezem
"2016. év elején kiderült, hogy van egy nagyobb (csokoládé) cisztám az egyik petefészkemben, melyre az orvos mielőbbi műtétet javasolt. Március elején kezdtem a kéthetes  kúrát (Jógaterápiás Program), valamint elkezdtem az aviva tornát és a női jóga elemeket otthon is gyakorolni. Április végén mentem vissza az orvoshoz kontrollra és a cisztám ELTŰNT!!! Teljesen felszívódott, az orvos miközben vizsgált, visszament a gépéhez, hogy megnézze, biztos jó petefészekben keresi-e a cisztát…Tehát mindössze két hónap alatt meggyógyultam és így a műtétre sem volt szükség. Nagyon jó érzés, hogy egészséges vagyok. :) Ezúton is köszönöm Zsuzsinak! :)" Wittman-Varga Andrea

"Az én történetem - 10 hosszú évig vártunk a mi csodánkra, hosszas kivizsgálások követték egymást nálam is a páromnál is, az eredmény nem mondta ki konkrétan, hogy természetes úton nem lehet gyerekünk, de mégsem akart megérkezni hozzánk. A Jógaterápiás Programon személyre szabott gyakorlatsort állítottunk össze a részemre illetve egy speciális tisztító kúrát csináltam végig, mindezt azért, hogy sikerüljön és teljesüljön a legnagyobb álmom. A tisztító kúra után azt hiszem soha nem éreztem magam ennyire frissnek és könnyűnek, emellé párosult az otthoni jóga gyakorlás és láss csodát egyszer csak a legnagyobb meglepetés kopogtatott az ajtón, mégpedig pozitív terhességi teszt formájában. Azt hiszem, hogy a mai napig nehezen hiszem el, hogy ez velem/velünk történik. Mindenkinek szívből ajánlom Zsuzsit, a női jógát! Sokszor úgy éreztem, hogy a kérdéseimre, kérdéseinkre kielégítőbb választ kaptam/kaptunk mint egy orvosi kivizsgálás során. Szerettem a családias hangulatot a jó társaságot, számomra igazi feltöltődés volt hétről hétre." Felföldi Mariann

"Miután megcsináltam a tisztító kúrát (Jógaterápiás Program)újra el tudtam kezdeni enni olyan dolgokat, amiket egy ideje nem ettem, mert puffadtam, görcsöltem (padlizsán, zöldborsó, gomba). Szóval már ott meglátszódott az eredménye a kúrának. 
Ami nagyon nagy szó szerintem, hogy 9 hónapig próbálkoztunk, és mióta a tisztítókúrát megcsináltam, és csinálom a jógaterápiát, az első hónapban sikerült teherbe esni. Nagyon hálás vagyok neked és a jógának.:)!" Tóth Anita
 

"5 cm-es csokoládécisztát diagnosztizáltak nálam, melyre az orvos hormonkezelést és műtétet javasolt. Véleménye szerint csak így tudott volna elmúlni a ciszta. Azonban a Női jóga tanfolyamon gyakoroltak illetve a Jógaterápiás Program és a reflexológia segítségével 1 hónap alatt - nőgyógyászom legnagyobb meglepetésére - teljesen eltűnt a ciszta. Nagyon hálás vagyok Zsuzsinak, hogy segített elkerülni a műtétet, és helyreállítani a petefészkeim egészségét." Sárközi Márti

"Az egész 4 éve kezdődött, amikor kidobott az ágyból egy olyan éjszakai görcs, hogy az első öntudatlan mozdulattal ösztönösen a mentőket hívtam. Egy 10 centis ciszta repedt szét az egyik petefészkemben, diagnózis: endometriózis, orvos, kórház, műtét. Javasolt terápia kiújulás ellen: hormonok, mesterséges klimax, teherbe esni úgyse nagyon tudok majd. Minden sejtemben éreztem, hogy ezt nem, nem úgy van az, hogy ezt rámolvassák és igazuk lesz.
Módosítottam az étrendemen, felkutattam a lehetséges lelki okokat, megtanultam az intim tornát, és elkezdtem Zsuzsihoz járni a női jógára. Tüneteim nem voltak, azóta sincsenek, kiújulás sehol.
... olvass tovább
Eltelt másfél év, a hormonjaim rakoncátlankodni kezdtek, a ciklusom fejreállt. Orvos, labor, hormonvizsgálat, javasolt terápia: hormonkezelés. Ismét éreztem, hogy nem, nem, nem. Beiratkoztam Zsuzsinál a termékenységet elősegítő tanfolyamra (Jógaterápiás Program), a hormonrendező program épp tele volt :) Már az első alkalom után nekiláttam a javasolt diétának és tisztítókúrának, szerencsére nem esett nehezemre, a már meglévő étkezésemen ez nem változtatott nagyon sokat. Ez volt november végén. Ma, áprilisban 4 hónapos terhes vagyok, azaz a kúra után másfél hónappal teherbe estem, csak úgy, mellékesen. 40 évesen. Minden diagnózis és ijesztgetés ellenére, egy, az eddigi vizsgálatok szerint tökéletesen egészséges kisfiam lesz hamarosan. Az a mindennél erősebb hit, ami mélyen megvolt bennem a szervezetemmel kapcsolatban, szerencsésen találkozott Zsuzsi személetével, szuper tanfolyamaival, és megadta azt az iránymutatást és támogatást, amivel a testem visszabillent a helyes útra. Kétszer." Vértessy Zsófia
 
 
"Meggyőződésem, hogy a Női Jóga nagyon sokat segített abban, hogy várandós lettem. Amikor elkezdtem Zsuzsához járni, sok fàjó pontja volt a testemnek; a derekam, a lábaim, és a teljes baloldalam sokkal kötöttebb volt. A prolaktin szintem is magas volt, és a gyógyszert nem annyira bírtam. Lelkiismeretesen gyakoroltam, mert minden alkalom sokat könnyített a testemen, a fájdalmas feszülés fokozatosan eltűnt mindenhonnan. A gyógyszer adagot negyedre csökkentettem, és a jógával együtt így is gyorsan helyreállt a rend. Rengeteg volt a hasznos tanács! Fogyasztottam a málnalevelet, a palástfű teát. Éreztem, ahogy a testem felébred, sokkal intenzívebb lett a peteérésem. És a lelkemnek is jót tett, fontos volt, hogy el tudtam hinni, egészséges és termékeny vagyok. És ezeket mantráztam is sokat a gyakorlatok végén ️ Azt hiszem sokkal tudatosabb lett az egész felkészülésem az anyai szerepre. Már a 6. hónapba léptem, és a testem még most is rugalmas, rengeteg ászanát meg tudok csinálni, amíg engedi a pocakom, addig folytatom a jógát. Szóval mindenképpen köszönettel tartozom! Azóta több ismerősnek ajánlottam a tanfolyamot, és jó hallani, hogy másnak is segít!" Budavári Renáta

"Hihetetlen, ami a kúra alatt távozott, örülök, hogy nincs már bennem. Abszolút felszabadulás, sokkal jobban veszem az akadályokat, nem vagyok epés! Kitisztult egy fontos, de eldugult járat a szervezetemben. Nem sokkal a második tisztítás után életemben először sikerült megfoganni is. Igaz ez a baba nem maradt velünk, de biztos vagyok benne, hogy a jó útra léptem ezzel a tisztítással. Az AMH eredményem 1.63-ról 3,06-ra emelkedett. Biztos vagyok benne, hogy a kúra és jóga segített visszahozni ezt az értéket. Mindenképp fontosnak tartom, hogy ezt a kúrát csak úgy lehet csinálni, hogy “akarom”, mindezek mellett alaposan fel kell készülni és megpróbálni minden előírást, javaslatot betartani. Köszönöm a sok tudást Zsuzsi, amit átadsz nekünk, sokat tanulok Tőled!" Bárdos Gabriella

"Kezdő női jóga csoportba jelentkeztem, már az első foglalkozàson magával ragadott Zsuzsi hiteles, maximálisan felkészült jelenléte. 5 éve vártunk kistesó èrkezésére, minden orvosi leletet meghazudtolva nagy örömünkre a tanfolyam felénél pozitiv tesztet tarthattunk a kezünkben. Marci már 8 hónapos, egészséges kisfiú. Hiszem, hogy mindaz, amit Zsuzsi emberileg és szakmailag nyújtott számomra, jelentős mértékben hozzásegített ahhoz, hogy most 2 gyerekes anyuka lehetek."
Bártfai-Kis Xénia
 
„Endometriózis miatt jelentkeztem a Női Jóga Tanfolyamra, ami már szinte 1 hónap után éreztette pozitív hatását. Ehhez természetesen hozzájárult az is, hogy igyekeztem minden nap otthon a számomra összeállított gyakorlatsort elvégezni, illetve az itt tanult táplálkozási és életmódbeli változtatásokat is elsajátítani és alkalmazni” Vali
 
"Idén március 11-én voltam Zsuzsánál a Termékenység Jógaterápiás Programon. Azonnal megkezdtem az étrendkiegészítők beszerzését és amint minden megvolt elvégeztem a javasolt tisztítókúrát  és még abban a hónapban megfogant a kisbabánk. :) 39 éves vagyok. Jelenleg az 5. hónapban járok és minden eddigi vizsgálat alapján egészséges kisfiúnk fog születni januárban. Szeretném megköszönni a tanácsokat és az iránymutatást, nagyon hálás vagyok, hogy segítettél abban, hogy hamarosan család leszünk. :)" Liska Évi


"A Jógaterápiás Programon megbeszélt kúra és jógagyakorlás eredményes volt! Tavaly márciusban sikerült teherbe esnem és decemberben megszületett a kisfiunk, aki most itt szuszog mellettem. Nagyon örulök, hogy ilyen hatásos volt a kúra és a joga és nagyon hálás vagyok a sok jo tanácsért! 2 év 3 honapba telt a teherbeeses, ami alatt sokféle praktikát kiprobáltam és végre Anyuka lettem! Köszönök mindent mégegyszer!" Piroska

"Van már egy gyermekem és nagyon vágytunk egy kistestvérre. Egy méhen kívüli terhesség és egy vetélés után kerestem fel Zsuzsit, hogy ismét elvégezzem a női jóga tanfolyamot, amit már az első várandósságom előtt is nagyon hasznosnak találtam. Szerettem volna regenerálni a testem és a lelkem egyaránt. Zsuzsi javasolta nekem a kiscsoportos jógaterápiás programokat, ahol személyre szabottan tud tanácsokat adni.Elvégeztem mindkét Termékenység programot, különösen a Termékenység II. programnál éreztem azt, hogy sokat segített, mivel ez főként az érzelmi háttérrel foglalkozott, amire nekem igazán szükségem volt. Egy hónapon belül egy pozitív terhességi tesztet tarthattam a kezemben. Azóta pocakkal folytatom a gyakorlást. " Nóri

"Női jóga tanfolyamra jártam, majd Zsuzsi tanácsára egy teljes tisztítást végeztem (Jógaterápiás Program), aminek hatására a nagyon magas szinten lévő FSH hormonom visszaállt a normál szintre. Mindenkinek csak ajánlani tudom :)" Emese 

"A Jógaterápiás Programon azt kaptam, amire számítottam. Zsuzsi ténylegesen ért a dolgokhoz, bármilyen kérdés merült fel, kielégítő választ adott." Éva

"Anna vagyok, 33 éves és már több, mint egy éve próbálkozunk babával. Vizsgálatok alatt nálam kezdődő inzulin rezisztenciát állapítottak meg, amire már egyből gyógyszert is írt az orvos a körülmények miatt és a szokásos diétát javasolta. Engem nagyon meglepett, hogy semmi egyéb alternatívára nem volt hajlandó. Más lehetőségek után kutattam, így találtam meg Zsuzsi Kiscsoportos Jógaterápiás Programját, aminek a része egy tisztító kúra is. Az étkezést betartottam, de sok minden egyéb kiegészítést, amit Zsuzsi ajánlott, nem sikerült megvalósítani. A két hetes intenzív kúra után én még két hétig folytattam egyszerűsített variációban, majd elmentem egy cukor- és inzulinterhelésre. És láss csodát, szinte teljesen tökéletes értékeim lettek. Nem mondom, hogy nem lehetett volna még rajta javítani, de már a megfelelő tartomány határán voltam, ami egy hónap után szerintem nem rossz. Úgy, hogy nem kellett számolgatnom és ténylegesen diétáznom!" Dudás Anna 
 
"Az elmúlt hónapokban több természetes hormon kiegyensúlyozó és termékenységet fokozó terápián is részt vettem, végül Zsuzsi jógaterápiás programjában is, a tisztítókúrával együtt. Sokat segített Zsuzsi iránymutatása, nekem fontos, hogy a gyakorlatok mellett tudjam is, mit miért csinálok és annak milyen hatása van a szervezetem működésére.  A tisztító kúra hatására a PMS tünetek elmaradtak, sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. A gyakorlatok segítenek az ellazulásban, határozottan javítják az általános közérzetem. Emellett a megismételt hormonszint mérés javuló TSH és AMH értékeket mutatott. Lelkesen gyakorlok továbbra is minden nap, a saját egészségem és a majdani gyermekem érdekében." F. Ágnes

"Azt kaptam, amire számítottam. A gyakorlatok után mindig jobban érzem magamat. Testileg is és lelkileg is. Például egyik nap elég ideges voltam. Nekiálltam jógázni és jobb lett utána.Fontos, hogy ha csak lehet, mindennap végezzük a gyakorlatokat. Erre kell időt szánnunk! Akkor sem szabad elhanyagolni, ha fáradtak vagyunk, mert mindig az a tapasztalat, hogy utána jobban érzi magát az ember mind testileg, mind lelkileg." Adrienn

"Teljes mértkében elégedett vagyok a Programmal. Arra is kaptam megoldást, hogy az ínszemináció alatt is mi az amit be tudok illeszteni az étkezésemben. A jógagyakorlatok hasznosak voltak, mert bár jógázom, de eddig nem ennyire célzottan végeztem a gyakorlatokat. Most már tudom, hogy mely pózok támogatják leginkább a női szerveket. Kellemes volt a légkör, ONLINE formában is jól működött." Klaudia

"Szeretném megköszönni a segítségedet. , és biztos vagyok benne, hogy ebben a csodában nagy szerepe volt a gyakorlatoknak és a táplálkozási tanácsoknak, amelyeket tőled tanultam és gyakoroltam. Nem is kellett sokat várnom  pozitív eredményre, már a 18. hétbe lépünk pár nap múlva. Hálásan köszönöm a segítséged, és további jó munkát kívánok!" 

 

 
KÉPEK A NŐI JÓGA TANFOLYAMOKRÓL
A következő 8 alkalmas tanfolyamra JELENTKEZZ ITT.
 
 


Termékenység I. | Március 16. | Csütörtök| 18:00-21:45
Termékenység II. | Március 23. | Csütörtök | 18:00-21:45
Termékenység I-II. | Március 16-23.| Csütörtök | 18:00-21:45
Női Egészség | Március 21. | Kedd | 18:00-21:45
Jelentkezem

 

 

Telefon: +36 20 973 7583
Phone: +41 77 978 86 95
Email: info@yogahome.hu
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
Emailcím:
Elolvastam, elfogadom az adatvédelmi szabályzatot. *:
Feliratkozás
- Adatvédelem
- Leiratkozás