Üzenetküldés
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:
Üzenet:*
      * kötelező mező
Köszönjük hogy jelentkeztél, várunk szeretettel a foglalkozásra!
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
Jelentkezés tanfolyamra
Örülünk hogy jelentkezel a tanfolyamra!

befizetésével órák előtt a recepción (előzetes egyeztetés szükséges) vagy átutalással a 12011856-01469853-00100007 bankszámlaszámra.
A kedvezményezett nevéhez kérjük ezt írd: Kovács Zsuzsanna ev. YogaHome.
A közlemény rovatban tüntesd fel a tanfolyam adatait (a tanfolyam pontos megnevezése, a kezdés időpontja)!
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:*
Van-e valamilyen
egészségi problémád?:*
Üzeneted:
Feliratkozom a hírlevélre:
* kötelező mező      
Köszönjük hogy jelentkeztél, hamarosan válaszolunk!
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
Jelentkezés workshopra
A workshop díja 3.800.- Ft, melyet a helyszínen tudsz fizetni.
Kedvezményes ár nyugdíjasoknak, diákoknak, gyes vagy gyed ideje alatt, munkanélkülieknek, rászorulóknak: 3.400.- Ft
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:
Van-e valamilyen
egészségi problémád?:*
Üzeneted:
* kötelező mező      
Köszönjük hogy jelentkeztél, hamarosan válaszolunk!
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
YogaHome emailinfo@yogahome.hu YogaHome cím Budapest, XIII. Pannónia u. 10. III/1. YogaHome telefon+36 20/9737583 facseikon facebook.com/yogahome.humagyarmagyar
YogaHome - jóga a Nyugatinál
magyarmagyar

Gerincterápiás Jóga Tanfolyam 2. (2 alk. pótlás)     Figyelem! A férőhely korlátozott! Jelentkezz MOST!


Középhaladóknak 
Március 20. | Keddenként | 19:15-tőlJelentkezem


A Gerincterápiás Jóga II. Tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik elvégezték a Gerincterápiás jóga tanfolyamot, valamint azoknak akik minimum 2 hónap jógagyakorlattal rendelkeznek.
Az Gerincterápiás Jóga Tanfolyamon megtanult ászanákat gyakoroljuk, illetve megtanuljuk azok haladóbb változatát, a test finomabb rétegeiben fennálló egyensúlytalanságok helyreállításán dolgozunk. 


A tanfolyamot Neked ajánljuk, ha

  • Elvégezted a Gerincterápiás Jóga Tanfolyamot
  • Ülő vagy álló munkát végzel, stresszes életmódot folytatsz
  • Nyak-, hát-, vállfájdalmakkal küzdesz (Kóros elváltozás, gerincsérv esetén a Gerincterápás Jóga Tanfolyam I-et ajánljuk először!)
  • Gerincproblémák prevenciójaként vagy rehabilitációként
  • Ha szeretnél jobban elmélyülni a jóga tudományában


Rendszeres gyakorlással hozzáidomítjuk a testünket az egyensúlyi állapot fenntartásához  - mindez megmarad a napi tevékenységeink közepedte is. A cél az, hogy a jóga órán tanultakat a nap 24 órájában tudjuk alkalmazni, hogy tudatosabbá váljunk testünk finomabb jelzései iránt. Így a kialakulóban levő betegségeket még kezdeti stádiumban tudjuk érzékelni és kidolgozni a szövetekből azelőtt, hogy azok korossá válnának.

Ahogy izmaink erösödnek, csontozatunk stabillá, izületeink rugalmasabbá válnak, úgy nő a test energiahatékonysága, a különböző lelki-testi betegségek nem tudnak bennünk megtelepedni. Így életünkre egyre kevésbé lesznek jellemzőek a nagy traumák, hangulatingadozások, az esetleges addikciók csökkenek.

Az ászanagyakorlás során odafigyelünk a helyes súlypont-elosztásra, és a fokuszpontok megfigyelésére. Egy idő után mindezek rögzülnek, hétköznapi tevékenységeink során is automatikusan helyesen fogjuk azokat alkalmazni - egyenletesen eloszlatva a terhelést és levéve a terhet a gerinc szakaszról. Ezzel erősítjük a testtudatot és atartást, mivel sokszor 1-2 cm is számít a betegségek megelőzése szempontjából.

A tanfolyamon nagyobb hangsúlyt kapnak az energia zárak valamint különböző célzott légzéstechnikák alkalmazása az izomösszehúzódások és becsípődének megakadályozására. Nagyobb figyelmet szentelünk a relaxációs és meditációs technikáknak gyakorlására is.

Szó esik majd a tisztító technikák alkalmazásáról is, melyek hozzátartoznak a jógikus életvietlhez és a középhaladó gyakorláshoz. (Tisztító légzés, nyelvkaparó, nauli, tratak, emésztési rendszer tisztán tartása) 

A foglalkozások 90 percesek. 

A tanfolyamot vezeti: Nagy Erika Dalma - Indiában végzett Hatha jóga oktató, Gerincjóga oktató és Sportedző
Létszám: 6-7 fő 
A tanfolyam díja: 19 800 Ft 

Jelentkezési határidő: Március 19.

Jelentkezni a "Jelentkezem" gomb segítségével és 50% előleg befizetésével lehet személyesen órák előtt a recepción, vagy átutalással a 12011856-01469853-00100007 bankszámlaszámra.
A kedvezményezett nevéhez kérjük ezt írd: Kovács Zsuzsanna E. V. YogaHome. A közlemény rovatban kérjük tüntesd fel a tanfolyam adatait. A tanfolyam kezdetét megelőző 72 órán belül az előleget nem áll módunkban visszafizetni. Bővebb tájékoztatást az info@yogahome.hu emailcímen vagy +36 20 973 7583-as telefonszámon kérhetsz. Fordulj hozzánk bizalommal!

 

Március 20. | Keddenként | 19:15-tőlJelentkezem


Vélemények a Gerincterápiás Jóga Tanfolyamról

"Nagyon elégedett vagyok, maximálisan alapos és részletes volt a tanfolyam. A legfontosabb, hogy megkedveltem ezt az ősi mozgásformát, egy teljesen új és mély oldalát ismertem meg. A sok elhangzott háttérinformációnak hála pedig úgy érzem, mintha beépültek volna a tudatalattimba ezek a gondolatok és szépen lassan fejlődnek tovább, hatnak rám az órákon túl is."
Hajnal Zsóka 

"Komplex képet kaptam a testemről, a jógáról és annak összefüggésében az egészséges egyensúly helyreállításáról. Megértettem hogy egyedül is lehet és kell is gyakorolni. Erika szuper gyakorlási tervet írt, nagyon köszönöm Neki!" Boros Katalin
 

"A tanfolyam még alaposabb volt, mint amire a leírás alapján számítottam. - Erika nagyon figyelmes, a személyre szabott terv is jól használható, többet kaptam mint vártam. Jártam már hatha jógára is, de az inkább elvette a kedvem, az Erika által tartott órák viszont kitartásra ösztönöznek. Érzem a javulást is. Nagyon tetszett az arány is: kicsi elmélet az elején és sok gyakorlás. Szuper gondolatokat kaptunk a meditáláskor. Nagyon tetszett Erika segítőkészsége és, hogy személyre szabott tervet készített. Köszönöm!!" Kiss Krisztina

 

 

Budapest 1138 Pannónia u. 10. 3./1.
Telefon: +36 20 973 7583
Email: info@yogahome.hu
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
Emailcím:
Feliratkozás
- Adatvédelem
- Leiratkozás