Üzenetküldés
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:
Üzenet:*
      * kötelező mező
Köszönjük hogy jelentkeztél, várunk szeretettel a foglalkozásra!
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
Jelentkezés tanfolyamra
Örülünk hogy jelentkezel a tanfolyamra!

befizetésével órák előtt a recepción (előzetes egyeztetés szükséges) vagy átutalással a 12011856-01469853-00100007 bankszámlaszámra.
A kedvezményezett nevéhez kérjük ezt írd: Kovács Zsuzsanna ev. YogaHome.
A közlemény rovatban tüntesd fel a tanfolyam adatait (a tanfolyam pontos megnevezése, a kezdés időpontja)!
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:*
Van-e valamilyen
egészségi problémád?:*
Üzeneted:
Feliratkozom a hírlevélre:
* kötelező mező      
Köszönjük hogy jelentkeztél, hamarosan válaszolunk!
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
Jelentkezés workshopra
A workshop díja 3.800.- Ft, melyet a helyszínen tudsz fizetni.
Kedvezményes ár nyugdíjasoknak, diákoknak, gyes vagy gyed ideje alatt, munkanélkülieknek, rászorulóknak: 3.400.- Ft
Név:*
Emailcím:*
Telefonszám:
Van-e valamilyen
egészségi problémád?:*
Üzeneted:
* kötelező mező      
Köszönjük hogy jelentkeztél, hamarosan válaszolunk!
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérünk írj email-t vagy telefonálj!
YogaHome emailinfo@yogahome.hu YogaHome cím Budapest, XIII. Pannónia u. 10. III/1. YogaHome telefon+36 20/9737583 facseikon facebook.com/yogahome.humagyarmagyar
YogaHome - jóga a Nyugatinál
magyarmagyar

Referenciák, Vélemények

 

Arcok"Az éves előrejelzések számomra nagy segítséget nyújtanak abban, hogy tudjam, mire érdemes koncentrálnom az energiáimat abban az évben. Így érthetőbb minden, ami bennem és körülöttem történik és tudom, mikor minek van itt az ideje. Valahogy így gördülékenyebben megy az életem. Ez igazi segítség.” (Szilvi)

„Én akkor mentem el Zsuzsához elemzésre, amikor teljesen tanácstalanná váltam az adott élethelyzetemet illetően. Nagyon alapos helyzetleírást kaptam, ami nem hagyta figyelmen kívül a személyiségemben rejlő magyarázatokat sem. Mindezeken túlmenően, Zsuzsa olyan gyakorlatias, jógikus eszközöket is javasolt, amik segítenek a továbblépésben.” (Melinda)


"Már évek óta egy helyben topogtam mind a munka, mind a magánélet területén. Cél illetve álomképek :) azok voltak és vannak előttem, de mégsem jutok egyről a kettőre. Mindig is éreztem, hogy mintha saját magam útjában állnék. 
Az elemzés során kiderült, hogy tényleg. A Bika-Kos-Rák lényemből a Kos-ságomat engedni kell működni, s nem elnyomni félelemből. Zsuzsi löketet adott, hogy elinduljak végre. Egyébként már a jóga órák alkalmával az volt az érzésem, hogy ő lát mindenkit. Szerintem a születési dátum nélkül is simán kielemzett volna. :) Ami az éves előrejelzést illeti: a karrier szempontjából kedvező csillagállásokat jelzett. Ezt követően két állásra pályáztam, mindkettőre behívtak (sose volt ilyen eddig), s ami álmaim munkahelye volt régóta, oda fel is vettek. Ha más meséli, én se hiszem el. De ez tényleg működik! :) Zsuzsi, köszönet és hála Neked, Érted!" (Vargacz Alíz)


“Zsuzsa rávilágított néhány lényeges dologra magammal kapcsolatban, főleg azokra a tendenciákra, jellemzőkre, amikre érdemes odafigyelnem, amire támaszkodhatok, és amiben az egyensúlyra kell törekednem. Jó volt így összegezve látni "magamat" a horoszkópomban, és kitértünk minden, számomra lényeges kérdésre is. Köszönöm, hogy tükröt mutattál, és hozzásegítettél ahhoz, hogy jobban, tudatosabban rálássak a motivációimra, az erősségeimre, és a kapcsolati dinamikáimra.” (Andi)

“Az asztrológiai elemzés lényeges szempontokra mutatott rá a személyiségemmel kapcsolatban. Azt gondolom, ez hasznos kiinduló pont ha valaki az önfejlesztés útjára kíván lépni.”  (Jozefa)

“Különleges élmény volt az elemzést hallgatni és olvasni. Felszínre hozott általam is sejtett megfigyeléseket. Ez a műfaj inkább irányokat fogalmaz meg. Emiatt és azóta nyilvánvalóvá vált számomra hogy ha konkrét élményeket akarok feldolgozni, akkor a regressziós hipnózist kell felfedeznem. De még nem tettem lépéseket. Zsuzsa  elemzése azért értékes mert a lelki típust határozza meg elég pontosan.” (Gábor)

"Az asztrológiai tanácsadások alkalmával teljesebb képet kaptam olyan eseményekről, melyek mögött rejlő okokra addig nem volt rálátásom. Így érthetőbb volt számomra az aktuális helyzet és segített eligazodni a mindennapokban.' (Évi)

"Általad lett magyarázat arra, hogy egész életem során miért törekedtem mindig a harmóniára és miért próbáltam meg mindig elsimítani a vitákat." (Erika)

"Nem ismertem az asztrológiát, nem is nagyon hittem benne, de megváltoztatta az életemet. Ehhez a te segítséged kellett, már aznap tudtam hogy megfogadom a tanácsodat. Megmutattad az asztrológiával hogy hogy állnak a csillagok, és tényleg úgy történt. Szenzációs felismerés volt, minta saját magam beszéltem volna magamhoz, kimondtad a saját gondolataimat, amik már régóta bennem voltak csak nem tudtam megfogalmazni és nem mertem vagy nem tudtam kimondani. Ugyanakkor annyi újat mondtál nekem, adtál egy útmutatót a jövőmhöz, hogy mi lehet. Te voltál az első lépés hogy megfogalmazódott bennem hogy segítséget kérek egy asztrológustól. Felhívtalak és elmentem hozzád és innen indult hogy ott tartok, hogy rendben vagyok és le tudtam zárni azt a fejezetet az életemben ami teljesen tönkretett és minden energiát kiszívott belőlem. A környezetem azóta észre vette hogy sugárzom és boldogságból építkezek. Köszönöm." (Joós Mária Márta)

 

 

Az asztrológiáról Rólam Referenciák Tanácsadás Árak Jelentkezés
Budapest 1138 Pannónia u. 10. 3./1.
Telefon: +36 20 973 7583
Email: info@yogahome.hu
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
Emailcím:
Feliratkozás
- Adatvédelem
- Leiratkozás